Úton az egészség felé

Minden megteszek az egészségem megőrzése érdekében. Sok zöldséget és gyümölcsöt eszem, és a lehető legtöbbször sportolok. A kedvenc sportjaim közé a focit és a kosárlabdázást sorolnám, de nagyon szeretek futni és úszni is. Az utóbbiak egy kicsit magányosabb elfoglaltságok, de egyedül is remek dolog sportolni. Ezért is szoktam gyakran felülni a motoromra és meg sem állni, távol a nagyváros zajától és az egészségtelen levegőtől, egyenesen bele a természet mélyébe. Ilyenkor igazán ki lehet kapcsolódni, és elfelejteni a mindennapok fáradalmait. Egyetlen dolog tud ebbe belerondítani: ha a járművünk – esetemben a motor – nem áll útra készen.

Ez előfordulhat könnyedén, ha a gumik nem a legjobb állapotban vannak. Ennek érdekében látogattam meg a MotorTire hu oldalát, ami egy kifejezetten nagy motorgumikat forgalmazó webáruház. Első benyomásra egy olyan oldalt látogatunk meg, ahol egy csomó motorgumi van és ennyi, de ez nem ilyen egyszerű. Egyből bele is lehet itt futni a kiemelt ajánlatokba, amikkel rengeteg pénzt lehet spórolni, de az sem ritka, hogy a vásárláshoz ajándékot adnak. Ugyanakkor az egyik legfontosabb dolog továbbra is a minőség. Ez egyértelműen hajlik a kiváló irányába, hiszen remek, népszerű világmárkák találhatóak meg a MotorTire hu oldalán. Emellett maga az oldal is jó felhasználói élményt tud nyújtani. Az ember a saját motorját pillanatok alatt meg tudja keresni a jobb oldalon lévő listából, és az alapján könnyedén megtalálja a járművére legjobban illő motorgumit is. Erre más mód is van, de a legegyszerűbb akkor is a gumi kereső opció, az oldal kiemelt pontján – középen. Ez egy olyan funkciót tesz elérhetővé a látogató számára, amivel mindössze pár adat megadásával az egész hatalmas készletet kénye-kedve szerint tudja szűrni, és az igényeinek leginkább való gumik ugranak elő. Ugyanakkor más tekintetben is kiemelendő a remekül szerkesztett oldal. Sokszor nem is tudjuk elhinni, hogy egy vállalat ennyi fajta gumit árul és nem egy átverésről van szó, de itt már az első látogatásunk során el tudjuk olvasni a cég rövid történetét, és meggyőződhetünk róla, hogy a szakértelmük a becsületesen ledolgozott hosszú évek gyümölcse.

A főoldal segítségével el lehet jutni ennek webshopnak olyan részeire is, ahol konkrét képek és videók segítenek nekünk elképzelni a háttérmunkát. A motortire.hu rendelkezik saját Facebook oldallal és Youtube csatornával is, amivel közelebb tudnak kerülni a vásárlókhoz. Szuper oldal, szuper termékekkel, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretné jó áron felszerelni motorját néhány új gumival.