Nem csak a testünknek, az otthonunknak is szüksége van a karbantartásra

Sokáig az a típus voltam (a szerelmemmel egyetemben), aki akkor tesz magáért igazán, mikor már kezdődnek a bajok. Például annyira rettegtem a fogorvostól, hogy mire eljutottam hozzá, sajnos meg kellett válni egy fogamtól. A férjem a munkahelyi stresszel kombinált ülőmunka és a rengeteg kávé mellett szembesült azzal, hogy magas a vérnyomása. Ekkor tanultuk meg, hogy a prevenció és az állapotunk folytonos monitorozása nagyon fontos.

De ekkor még nem értek véget a gondok, ugyanis azzal szembesültünk, hogy nem működik a kazánunk. Se melegvíz, se fűtés, vajon mi tévők legyünk? – álltunk az albérletünk közepén kétségbeesetten.

Megmentőnk a vizgazfutesszereles24.hu szakemberei voltak, akiket édesanyám ajánlott figyelmünkbe. Nála jártak már korábban vízvezeték szerelés ügyében, és nagyon meg volt a munkájukkal elégedve. Mindaddig szinte esélytelennek találtam, hogy Budapest belvárosában bármikor elérhető, sürgősségi szolgáltatást tudunk igénybe venni, de a vizgazfutesszereles24.hu felülírta az összes korábbi elképzelésemet. Egy nagyon felkészült szaki érkezett ki hozzánk, aki részletesen elmagyarázta, miért történhetett a probléma, milyen javítási folyamatokat fog elvégezni és mire figyeljünk a jövőben. Lényegében kiderült, hogy a szükséges kazán karbantartás nem volt meg időben, így egy alapos tisztítást és újraindítást hajtott végre az eszközön, majd felhívta rá a figyelmünket, hogy innentől évente érdemes ezzel foglalkozni, hogy a továbbiakban ne legyen probléma.

Több szempontból is kiemelkedőnek tartom a céget: egyrészt náluk alapvető az, hogy az elvégzett munkájukra (típustól függően) több év garanciát vállalnak, másrészt mindenről számlát adnak, amelyek a biztosító társaságok számára is megfelelőek, így biztosan nem kell bosszankodnunk az elszámolás miatt a visszatérítés igénylésekor. Azt is előnyösnek tartom, hogy gáz-, fűtés és vízvezeték szereléssel egyaránt foglalkoznak, így 0-24 óráig biztosítva van általuk a megoldás, akármilyen típusú probléma üti fel a fejét otthonunkban. Csak ajánlani tudom őket!