A minőség számunkra és tárgyaink részére is lényeges tényező

Ahhoz, hogy egészségemet megőrizhessem, fontos odafigyelnem, hogy milyen vitaminokkal látom el a testem, vagy a bőröm tekintetében, hogy milyen krémeket használok. Egy rossz minőségű étel vagy egy kozmetikai termék hosszútávon nem hogy hatástalan, még árthat is nekünk.

Ugyanez a szabály vonatkozik a gépjárművekre is. Egy nem megfelelő olaj, vagy egy rossz minőségű kenőzsír is sokat tud ártani. Én minden esetben elkötelezett híve vagyok a következőnek: Liqui Moly ápolási termékek – Autó – Ápolás-karbantartás | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból, és mindez pénztárcabarát módon.

Az olajwebshop.hu-ról tudom, hogy modern adaléktechnológiának hála a Liqui Moly Diesel Leichtlauf 10W-40 maximális biztonsági tartalékot nyújt. Ez egy üzemanyag- takarékos ásványi motorolaj, mely szintetikus komponensekkel bír. Igényes dízelautók részére lett tervezve, mérsékeli az olaj korombehordásból fakadó besűrűsödését. Gondoskodik a turbófeltöltő és az olaj minél gyorsabb átolajozásáról. Kopásvédelmi összetétele abszolút tökéletesítve lett, emellett mind a négy évszakhoz igazodik. Kifejezetten dízelmotorokhoz fejlesztették ki és turbófeltöltővel tesztelték.

Az autóm automata váltóval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy folyamatosan biztosítanom kell a váltóolaj cseréjét. Ha nem friss benne a kenőanyag, azonnal észreveszem, hiszen rángatni kezd az autó. A kedvenc olajwebshop.hu-s váltóolajam biztosítja a sebességváltó hosszú élettartamát.

Az oldalt böngészve az jutott eszembe, hogy talán egy kis külső kozmetikázás is ráférne a kocsira, ezért megnéztem milyen termékek sorakoznak a webshop palettáján. Igazán szuper járműápoló termékekre lettem figyelmes. A Liqui Moly Insektenentferner rovareltávolító spray 500 ml-es kiszerelésben kapható. Speciális összetevőinek köszönhetően feloldja a lerakódó rovarmaradványokat. Csupán rá kell fújni az adott felületre, majd ezután a rövid hatóidőt kivárva vízzel szükséges lemosni azt. Mindenki ismeri milyen bosszantó, amikor a sok kis bogár-folt nyomot hagy az autón. Nagyon nehéz eltávolítani, szinte le kell kaparni a felületről. Ezzel a termékkel ez megszűnik, és könnyedén eltűnnek ezek a foltok. A Bogároldó spray-t biológiailag lebomló, így a környezetbarátok is kedvükre élhetnek az előnyeivel. Hihetetlenül jó termékek vannak az olajwebshopon.

A Liqui Moly Szélvédő-tisztítóhab spray 300 ml-es kiszerelésben kapható, és az egyik legjobb barátom, ha autóápolásról esik szó. Feloldja és segít eltávolítani a szilikon, vagy a nikotin által okozott szennyeződéseket, illetve a zsíros, olajos szennyeződések feloldásában is hatékony. Végtelenül egyszerű a használata, csupán elég alaposan felrázni, egyenletesen szétpermetezni a felületen, majd egy rövid ideig rajta hagyni, hogy kifejthesse a hatását. Ezután egy tiszta kendővel gyorsan letörölhetjük. Belsőleg és külsőleg egyaránt lehetőségünk van használni, ráadásul korlátlan ideig megőrzi a minőségét, ez pedig kevés termék esetében mondható el.

Összeállt végül a csomag, én pedig leadtam a rendelésem. A szállítás terén még soha nem kellett csalódnom, remek futárszolgálattal állnak kapcsolatban. Liqui Moly ápolási termékek – Autó – Ápolás-karbantartás | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból, mindez megtalálható ezen a webhelyen.