A testépítőknek is szüksége lehet egy jó seprőgépre

Egy kedves barátom konditermet üzemeltet. Ő maga szeret emberekkel foglalkozni, szenvedélye a testedzés. Igazán meg van elégedve a vállalkozásával, azonban sokszor elkomorodik. Seprőgép – sóhajtja, és a szó kiejtése közben még könnybe is lábad a szeme – ilyenkor mindig megkérdezem tőle, hogy mire gondol. Ő azt válaszolja, hogy arra a rengeteg munkaórára, amit a hatalmas területű konditerem takarítására kell szánni, és az ehhez kapcsolódó költségekre.

Summa summarum úgy gondoltam, hogy valahogy segíteni próbálok neki egy kis kutatómunkával.

Az elhatározásomat siker is koronázta, hisz rátaláltam a Greenway Kft-re, akik seprőgépeket adnak bérbe. 

És hogy miért is érdemes takarítógépet bérelni? Ezeknek a nagy teljesítményű takarítógépeknek az ára ugyanis roppant magas, ezért nagy befektetést igényel a vállalkozóktól, legyenek azok akár takarítással foglalkozó cégek, akik bővíteni szeretnék eszközparkjukat, vagy olyanok, akik a gyors és olcsó megoldások hívei.

Abban az esetben ugyanis, ha egy professzionális takarítóeszközt a Greenway Kft-től vesz bérbe egy vállalkozás, akkor energiát, pénzt és legfőképpen időt spórolhatnak meg, és mégis egy prémium minőségű takarítógép teszi rendbe az általuk kitakarítani kívánt területet.

A Greenway Kft. seprőgépei hat modell típust takarnak. Ezek közt van ráülős verziók, melyek a taski swingo modelljei, vannak ráállós eszközök – szintén taski swingo modellek, valamint gyalogkísérős, ráülős, porszívós kisgépek, nagyméretű nedves, illetőleg száraz porszívók. Emellett kárpit tisztítók, valamint nagy teljesítményű hengerkefés porszívók is megtalálhatók. 

Ezekhez az eszközökhöz a Greenway Kft. olyan szolgáltatásokat biztosít, mint a meghibásodás esetén 24 órán belüli szerviz kiszállás, mely teljesen ingyenes. Érdekmúlás esetén a visszaadás lehetőségével is lehet élni, valamint a vállalkozás igényeinek megváltozása esetén egy másik gép bérlése sem jelent akadályt Greenway Kft.-nél.

Azt tervezem, hogy a lehető leghamarabb megkeresem a testépítő ismerősömet azzal, hogy megtaláltam álmai seprőgépeit, mégpedig a legoptimálisabb konstrukcióban, a Greenway Kft-nél.