Egészséges hozzávalók a táskámban és a táskámon

Egy tudatos étkezéssel kapcsolatos blogot üzemeltetek néhány barátommal. Minden héten friss bejegyzésekben taglalom a környező piacokon fellelhető őstermelők által kínált szezonális termények jótékony hatását és közzé teszem az alapanyagokból elkészült ételeket.

Egy kreatív ötletből adódóan megszerveztük blogtársaimmal, hogy a piaci bevásárlásokhoz segítséget nyújtva, egészséges életmóddal kapcsolatos szövegekkel és nyomatokkal ellátott bevásárlótáskákat sorsolunk ki az egészséges recepteket beküldő olvasóink között. Ehhez szükségünk volt egy textilnyomatokat készítő szolgáltatóra.

Felkeltette a figyelmünket a lolmarkt.hu által kínált sokrétű szolgáltatás. Egyedi pólók és ajándéktárgyak mellett fellelhetjük a lolmarkt.hu eszköztárában az általuk vicces mémekkel és szövegekkel ellátott pólókat. Amennyiben családi, vagy céges, baráti rendezvényre keresnénk humoros, frappáns feliratú darabokat, náluk megtaláljuk. A készen kapható vászontáskáik igazán egyediek, és nagyon szuper áron lehet őket elérni. Ahogy megpillantottam ezeket a darabokat, azonnal tudtam, hogy a lolmarkt.hu az ideális terep a számomra.

Mivel az oldalon azt olvastam, hogy teljesen egyedi megoldásokra tökéletesen nyitottak, felkerestem őket, hogy szükségem volna különböző tudatos életmódot reklámozó bevásárlótáskára. Mivel a kisorsolt tíz darab táskán kívül szerettem volna még plusz húsz darabot promóció céljából, ezért azt javasolták, hogy transzfer-vagy szitanyomással volna célszerű elkészíteni az adott termékeket. A betűtípus kapcsán dilemmában voltam, de segítségemre siettek, amit azonnal el is fogadtam. Lenyűgözött a profi, és lendületes hozzáállásuk, és nagyon hamar, napokon belül postára adták az elkészült vászontáskákat. A szállítás a 10 000 Ft-ot meghaladó összeg miatt ingyen volt, így ezzel nem kellett számolnom. Emellett pedig nagyon kedvező árajánlattal dolgoznak, így teljes mértékben meg voltam elégedve a szolgáltatásukkal.

A történet közben egy nem várt fordulatot is vett, amikor az oldalukat böngészve feltűnt egy álláshirdetés, ahol is éppen az egyik üzletükbe kerestek nyitott pozícióra munkatársat. Arra gondoltam átlinkelem a lehetőséget az egyik barátnőmnek, aki nemrég fejezte be a grafikus iskolát, és aki a minták megtervezéséért is felelt.

Szeretem, ha ennyi pozitívum adódik egy történet kapcsán. A táskákat átvizsgáltam, és elégedetten állapítottam meg, hogy az anyagminőség, és a kivitelezés tekintetében egyaránt a legnagyobb minőséget hozzák a termékek. Az ilyesmire nagyon igényes vagyok, így tényleg azt mondhatom, hogy a legnagyobb örömmel hirdettem meg a receptírásra történő felhívást. Hamar meglettek a nyertesek, és a LOLmarkt által nyomott táskák kisorsolásra kerültek, és el is jutottak boldog tulajdonosaikhoz. A fennmaradó táskák között szabályos harci helyzet alakult ki a családom és a barátaim körében. Éppen ezért elfogadtam a boldog tényt, hogy a táska projektek nem merültek ki ennyivel.

Azóta már számtalan megrendelésen vagyok túl, folyamatosan keresem a jobbnál jobb mintákat, melyek hirdetik a tudatos, egészséges életmód teljes értékkel bíró üzeneteit. Tervezem, hogy a táskák mellett pólókon és bögréken is szívesen látnám viszont ezeket a frappáns gondolatokat és helyes, vidám mintákat.