Aldactone
header image
Kezdőlap
Wellness masszázs Nyomtatás E-mail
wellness_masszazs.jpg   Kozmetikusoknak, masszőröknek ajánljuk wellness maszszázs képzéseinket.

2018 évtől, csak az itt található technikák egy részét oktatjuk, melyről regisztrációs lap kitöltésével, vagy telefonon informálódhat.

A tanfolyamok helyszíne:  Fonyód, Székesfehérvár.

Ár: Ha 3 különböző, tetszés szerinti masszázstípus oktatásán szeretne részt venni, akkor a csomag ára 35.000.-Ft (tartalmazza az áfá-t, jegyzet árát, eszköz- és anyaghasználatot) A masszázsok külön-külön is elvégezhetők, ebben az esetben az ár 15.000.-Ft/db.  A masszázs típusokat általában csomagokban oktatjuk, ilyenek a Wellness I-es  (lélek, Thai bambusz, Wellness méz) és Wellness II-es csomagok (Aroma fitt, Tüzes és Életerő talp).

Ha ezeken felül szeretne még az alábbi listán szereplő technikák közül megtanulni bármelyiket, azt egyénileg kell az oktatóval egyeztetni. Csomagoknál egy személynek történő oktatása esetén az akciós árat nem tudjuk biztosítani, ebben az esetben egyéni ajánlat miatt érdeklődjenek.

Feltétel: Kozmetikus, vagy masszőr (frissítő, gyógy) végzettség.  A végzettségről szóló okiratot be kell mutatni az oktatónak. 

Jelentkezés: E-mailben (jeletkezési lap kitöltésével), vagy a 70/330-4694 telefonszámon.

A tanfolyamokat csak minimális létszám (3-4 fő jelentkező) tudjuk elindítani.  

Amennyiben AKCIÓKAT tartunk akkor a fenti csomagárnál még olcsóbban tudja elvégezni az alábbi technikákat is.
Erről a főlapunkról nyíló AKTUÁLIS Tanfolyamoknál olvashat, ne mulassza el megtekinteni!

Wellness technikák rövid ismertetője

Csokoládé masszázs: Kényeztető masszázsfajta. Különleges, érzéki csoki illatorgia, csoki peeling, csokiolaj és csoki testkrémmel pakolás. A kezelés után finom bőr, és csodálatos csokiillat lengi körül a vendéget.

Aroma Fitt egész test masszázs: Jin-Jang típusú speciális masszázstechnika, életerővel tölt fel. Felpezsdítő, aromaolajjal végzett masszázs.

Wellness mézmasszázs: A masszázsfajta a hagyományos tibeti méz masszázson alapul, de annak egy könnyített, és egész testre kiterjedő, jó közérzetet és ellazulást elősegítő változata. Hatásaiban hasonlóan kifejti salaktalanító, immunrendszer erősítő, keringés javító elveit. A masszázstechnika során a méz hatóanyagai mélyebbre jutnak be a bőrbe, így a salakanyagokat kiszívja, illetve a keringésen keresztül távolítja el a szervezetből.

Tüzes” masszázs fül- és testgyertyával: Egész test megfelelő sorrendű relax masszázsa közben csakrapontokra helyezett testgyertya égetésével végzett életerő masszázs. Fülgyertya használatával, vagy anélkül is végezhető. Igazi különlegesség.

Helyi fogyasztás, köpölyöző technikával: A őproblémás testfelületeken frissítő masszázsfogásokkal előkészített helyen gumiköpöly és vákuumos üvegköpöly használatával végezzük.

Életerő” talpmasszázs: A talpmasszázs elsősorban a talpon és a lábfejen található zónák mechanikai ingerlésével fejti ki hatását. Célja a kezelt személy energia-keringésének fokozása, a vér- és nyirokkeringés elősegítése, általános frissítés. A masszázs hatásaként nő az anyagcsere, fokozódik a kiválasztás, a szervek működése egyensúlyba kerül, vagyis túlműködésnél csökken, alulműködésnél erősödik. Önállóan is, de a helyi fogyasztást megtámogatóan speciális pontok masszírozása.

Algás testmasszázs: Az alga hatóanyagai szépítik a bőrt, egész test peelingelése után algás pakolás felvitelével, pihentetéssel, lemosdatással végzett technika.

Kényeztető hátmasszázs: A hát peelingelése után meleg olajos kényeztető hátmasszázs, speciális törülköző használatával.

Thai bambusz masszázs: Bambusznád rúd használatával, egészen egyedi masszázstechikával érdekes, különleges élményt nyújt a vendégnek. A kezelést masszázságyon, akár lepedővel letakart testen, vagy illatos olaj használatával végezzük egy meghatározott sorrendben.

Bach- virágterápiás masszázs: Kifejezetten megnyugtatásra, stressz oldására végzett relax egész test masszázs, Bach-virágterápiás eszencia alkalmazásával. 

Indiai „drágaköves” masszázs: Speciális technika, csakrapontok figyelembe vételével egész test masszázs nemeskövek használatával.

Lélekmasszázs: Hasonlít az indiai egész test masszázshoz, mélysimítások az egész testen, felmelegített aromaolajjal. A lélek massszázs az Ayurvédikus szemléletmódot követő masszázstechnika, mely mély, simító mozdulat- sorozattal elringatja a testet-lelket, így utaztatja a lelket egy másik síkra, ahol könnyed és harmonikus kiegyenlítődés történik a test vata, kapha, és pitta minőségei között.

Wellness tatamis gerincmasszázs ( Shiatsu masszázsra épülő): Az akupresszúrás masszázs Japánban kialakult változata. Szó szerint ujj-nyomást jelent. Célja a meridiánrendszerben keringő energia szabad áramlásának biztosítása és megfelelő energiahiányos és energiatöbblettel rendelkező területek eloszlásának kiegyensúlyozása. A kezelés tatamin (sűrű szövésű gyékényen) végzik, úgy hogy a vendégen könnyű ruha található lehetővé téve a szabad mozgást. Ezen technika az eredeti Shiatsu kezelés wellness változata.

Thai tatamis masszázs: ( Thai Északi típusra épülő): A Thai masszázs lényege is, hogy az ember energiatestén keresztül annak kiegyensúlyozásán alapul. A masszázs az izmok nyomásával, nyújtásával, különböző testhelyzetek felvételével, a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani a megfelelő energiapályákon, amelyeket ők „szen”-nek neveznek, melyből 10 nagycsatorna kiemelkedő fontossággal bír. Túlnyomó részt nyomó, nyújtó és kimozgató (mobilizációs) technikák és ezek kombinációi alkotják. Ezt a keleti masszázst is ruhában végzik, tatamin vagy szőnyegen, a páciens ruházata is kényelmes vékony és természetes alapú. Ennek a masszázsnak létezik masszázsolajos változata is. Ezen technika a Chiang Mai keményebb északi stílus wellness változata.

Wellness speciális kimozgatások tatamin (Yumeiho masszázsra épülő): A Yumeiho a kínai Shaolin templomból eredő, de Japánban kidolgozott keleti masszázstechnika. Olyan komplex ízületstimuláló, nyomó-gyúró és energetikai elemeket is tartalmazó egésztesti-gyúrás, melynek célja a test szimmetriájának, és ezzel harmonikus működésének fenntartása, vagy visszaállítása. Alkalmazási területét tekintve elsősorban mozgásszervi és belszervi betegségek kezelésére alkalmazzák. Kivitelezése ruhában történik a padlóra terített tatamin, vagy gumiszőnyegen. A technika erősen kötött nem csak a fogások pontos kivitelezése követelmény, hanem azok sorrendje is meghatározott. Ezen technika a Yumeiho masszázs wellness változata.

 

 

 
< Előző   Következő >
Híreink
Facebook
facebook.jpg
    Vitalitás Iroda
Online ügyfélfogadás
skype.jpg
Skype: vitalitas-iroda

vitalitas_blog.jpg
Online felhasználók
Advertisement

A K C I Ó | Bezár

A VITALITÁS-IRODA KFT-t a végelszámolását követően
A Somogy Megyei Cégbíróság
2020.01.09.-i hatállyal törölte cégjegyzékből!