Aldactone
header image
Kezdőlap
Frissítő masszázs Nyomtatás E-mail

frissito_masszazs_okt.jpg


 

 

 
  Amit a frissítő masszázsról
  tudni érdemes...

A frissítő masszázs segít feloldani az izomba zárt feszültségeket, görcsöket. Ezek a feszültségek valójában lelki eredetűek, melyek visszatérő, vagy állandó fájdalmat is okoznak, különösen a gerinc, váll, és a nyak területén. A masszázs csökkenti a fáradtságérzetet, betegségmegelőző hatással bír, valamint felüdíti, frissíti a testet.

Az általunk kidolgozott tematika a svéd masszázsra épülő fogásokat oktatja. Tanfolyamunk a gyakorlati ismeretek elsajátítását célozza meg. Sokéves oktatói tapasztalatunk alapján dolgoztuk ki ezt az intenzív gyakorlati alapú képzést, (1 hónapban 4 nap, összesen 20 óra) melynek lényege, hogy minimálisra csökkentettük az elméleti oktatás óraszámát. Ezt úgy értük el, hogy a fontosabb elméleti anyagot gyakorlás közben sajátíttatjuk el hallgatóinkkal. Az átadott jegyzet anyaga célirányosan a tömör lényeget tartalmazza, melyet könnyedén megtanulhat a tanfolyami napok közötti szabadidejében.

A gyakorlati anyag gyors megtanulására egy különleges módszert dolgoztunk ki. Ennek lényege, hogy a masszázsfogásokat egy könnyen megjegyezhető, és egyben a mozdulatra is emlékeztető kulcsszóval kapcsoltuk össze, így azt az agy gyorsan rögzíti, ezért a masszázsmenet és a fogások begyakorlása szinte csak órák kérdése.

Mivel a frissítő masszázs egészséges embereken végzett szolgáltatást takar, a tananyagban a foglalkozások alatt szintén gyorsan elsajátítható az, hogy mikor, kit és mely testrészeket nem lehet masszírozni, és milyen mozdulatokat, fogásokat nem lehet használni, ezzel elkerülhető a nagyon részletes anatómiai elméleti oktatás is.

A tanfolyam ideje alatt egy teljes testre kiterjedő 1 órás időtartamú masszázst sajátít el a résztvevő, amely elvégzését követően akár azonnal el is helyezkedhet dolgozni minden olyan helyre, ahol nem kritérium a gyógymasszőr végzettség. (wellness szállodák, panziók, szépségszalon, kozmetikai szalon, fitnesz klubok, stb.)

Végzett masszőreinknek arra is lehetőségük van, hogy teljesen ingyenesen, előzetes egyeztetést követően a tanfolyam valamelyik napját ismételten, gyakorlás céljából elvégezzék, továbbá az egész tanfolyamot az aktuális ár 50%-ért!

Kérjük olvassa el tanfolyami tájékoztatónkat is!

 
Következő >
Híreink
Facebook
facebook.jpg
    Vitalitás Iroda
Online ügyfélfogadás
skype.jpg
Skype: vitalitas-iroda

vitalitas_blog.jpg
Online felhasználók
Advertisement

A K C I Ó | Bezár

A VITALITÁS-IRODA KFT-t a végelszámolását követően
A Somogy Megyei Cégbíróság
2020.01.09.-i hatállyal törölte cégjegyzékből!