Aldactone
header image
Kezdőlap arrow Rólunk
Nyomtatás E-mail
katalin1.jpgA 2007. január 01-jén alakult Vitalitás-Iroda Kft. jogelődje a Vitalitás Rendezvény és Tanfolyamszervező Iroda fantázianéven 2003. januárjától Lakatosné Dörnyei Katalin szellemi szabadfoglalkozású magánszemély által működtetett vállalkozás, mely fő profilja a kezdetektől fogva a frissítő masszázs oktatása volt.

Az országban az elmúlt 16 évben szinte minden megyeszékhelyen, a fővárosban, és nagyobb városokban bérelt iskolai tantermekben, ritkábban művelődési házakban tartottunk frissítő masszázs tanfolyamokat, és mint akkor, üzleti politikánk lényege most is az, hogy amennyiben egy településen öt személy jelentkezik tanfolyamunkra, bárhol megtartjuk a képzést. Elmondhatjuk magunkról azt is, hogy az ország teljes területén található wellness szállodákban, és egyéb masszázshoz kapcsolódó vállalkozásokban elhelyezkedtek, illetve dolgoznak nálunk végzett masszőrök. Európa szinte minden országából és más kontinensekről is kaptunk redszeresen visszajelzéseket, azzal kapcsolatban, hogy a nálunk végzett technikával dolgozva sikeres karriert építettek hallgatóink. (USA, Anglia, Brazília, Németország, Ausztria, Olaszország, Spanyolország, stb.)

 A masszázst oktató kollegáink több mint 10 éves éves szakmai, és oktatói gyakorlattal rendelkeznek, mindenkinek és gyógymasszőri és/vagy természetgyógyász Alternatív mozgás és masszázsterapeuta végzettsége van. Nálunk alapszabály, hogy az adott oktató aktívan dolgozzon is a szakmájában. Kínálatunkban a masszázstechnikák száma napról napra bővül. A masszázsüzlettel rendelkező oktató kollégáinknál arra is lehetőség van, hogy a kiválasztott technikát egy előzetesen egyeztetett időpontban bemutassuk.

Természetgyógyászati képzés további indítását nem tervezzük, amelyeket az országban egyedül Zalaegerszegen szerveztünk és szintén neves és szakmailag elismert természetgyógyászok és meghívott orvos-természetgyógyász előadók tartottak.
 
Van lehetőség arra, hogy a Lakatos László AMM terapeuta ügyvezető által működtetett (masszázsszalonba) mely fonyódi székhellyel működik, bármelyik technika kipróbálásra kerüljön, vagy időpontegyeztetéssel ígényelt frissítő masszázs szolgáltatást vegyenek igénybe.

 A Vitalitás-Iroda Kft. 2007. július 18.-tól 2011. július 18.-ig akkreditált felnőttképzési intézményként folytatta a munkáját. Célunk ez időszak után is fenntartani a szigorú minőségirányítási feltételeket, azonban magát az intézmény akkreditációt nem hosszabbítottuk meg, mivel az elmúlt időszakban a masszázs képzésre sem állami támogatást, sem olyan pályázatot megnyerni nem volt módunkban melyek előfeltétele lett volna az akkreditációs eljárás megléte.

Ezen felül a felnőttképzési tv. (2013. évi LXXVII. tv. ) 2003. szeptember 01.-től hatálybalépő változtatásai alapján az államilag nem támogatott, és nem OKJ-s, illetve nem nyelvi képzések, kikerültek a felnőttképzési tv. hatálya alól.  Így ezen időtől a továbbra is engedélyezett frissítő masszázs oktatási tevékenységünk végzése során kizárólag a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény előírásai az iránymutatóak.
 
2014. október 01.-től a cégünk ügyvezetői feladatait Lakatos László természetgyógyász Alternatív mozgás és masszázsterapeuta látta el.  A beszűkült piaci viszonyok miatt, a cég tulajdonosai úgy döntöttek hogy a cég Kft. formájában való további működését nem tartják gazdaságosnak, ezért 2018. január 01.-től a Kft. végelszámolásáról határoztak.

Ezt követően a Somogy Megyei Cégbíróság 2020.01.09.-i hatállyal törölte a Vitalitás-Iroda Kft "va" a cégjegyzékből.
 Az elkövetkező időszakban lehetőségeink szerint korlátozott ideig, már csak az általunk kiadott iratok /tanúsítványok/ pótlásával lesz módunk foglalkozni. 


Lakatosné Dörnyei Katalin
társtulajdonos
 
Facebook
facebook.jpg
    Vitalitás Iroda
Online ügyfélfogadás
skype.jpg
Skype: vitalitas-iroda

vitalitas_blog.jpg
Advertisement