Aldactone
header image
Kezdőlap
A sikeres masszőr receptje Nyomtatás E-mail

A sikeres masszőr receptje program arról szól, hogy mi ingyen önköltségi áron a frissítő alaptanfolyam után egy előadás keretében megismertetjük önnel a siker receptjét!

Az oktató aki a Vitalitás-Iroda ügyvezetője, saját tapasztalatain és sikerén okulva mutatja be egy önkéntes előadás során,  hogy miként lehet ügyfeleket szerezni és megtartani.
Egyenlőre a fenti előadást csak azon helyszíneken tudjuk megtartani, ahol oktatóként az ügyvezető Lakatos László természetgyógyász AMM terapeuta szerepel. Ezek pedig a következők: Fonyód, Keszthely, Zalaegerszeg, Salgótarján, Siófok. Igény esetén más helyszíneken is megoldható, ha a termet és az utiköltséget állják a hallgatók, ugyanis az előadás díja ingyenes, és az átadott anyagokat is állja az irodánk.

A Vitalitás-Iroda ügyvezetője vállalja az ingyenes előadást, és a hozzá tartozó ingyenes tájékoztató anyag biztosítását, a jelentkezőktől csak annyit kérünk, hogy a terem aktuális óradíját adják össze. Az előadás időtartama kb. 2-3 óra. Az ár ezért természetesen a hallgatói létszám és az aktuális teremdíj alapján változik. Hozzávetőleg egy átlagos létszámú tanfolyam esetében ( kb.5 fő) ez nagyjából 800-1200.-Ft/fő körül várható. Az előadás általában a 20 órás frissítő masszázs tanfolyam 3. vagy 4. napján, az aznapi tanfolyami órák után szokott megtartásra kerülni. 

" Az előadás gondolata akkor ötlött fel bennem, amikor többen végzett masszőrök azért panaszkodtak nekem, hogy nincs pénz az embereknél és nem megy az üzlet. Én pedig a nagy szegénység ellenére mindig azt mondom az ügyfeleimnek, hogy kérem ne reklámozzanak, mert már új vendégeket nem tudok vállalni! Ekkor jöttem rá arra, hogy erről is kell beszélni, de nem a tananyag részeként, csak azoknak akik erre befogadóak, és nyitottak. Azoknak akik elfogadják azt, hogy a technikák ismerete önmagában nem sokat ér, ha a masszőr személye, jelleme nem eléggé fejlett. Azt nem ígérem, hogy az előadás meghallgatása után mindenki azonnal sikeres lesz, de kap egy olyan útmutatót amit ha szorgalmasan gyakorol, rövid idő alatt azzá válhat."

                                                                                                              Lakatos László
                                                                                                                  ügyvezető

 

 
Következő >
Híreink
Facebook
facebook.jpg
    Vitalitás Iroda
Online ügyfélfogadás
skype.jpg
Skype: vitalitas-iroda

vitalitas_blog.jpg
Online felhasználók
Advertisement

A K C I Ó | Bezár

A VITALITÁS-IRODA KFT-t a végelszámolását követően
A Somogy Megyei Cégbíróság
2020.01.09.-i hatállyal törölte cégjegyzékből!