Aldactone
header image
Kezdőlap
Garancia Nyomtatás E-mail
vitlitas_garancia.jpg   Elégedettségi és pénz-
   visszafizetési garancia

Elégedettségi garancia

Elvégezte a masszázs tanfolyamot/tanfolyamokat, és hónapokon át nem használta megszerzett tudását? Talán a hosszú kihagyás miatt már nem biztos a mozdulatokban? Úgy érzi, szüksége lenne egy alapos gyakorlati ismétlésre?


A Vitalitás-Iroda Kft. felkínálja Önnek a megoldást!

Lehetőséget biztosítunk minden régi és leendő résztvevőnknek arra, hogy azokat a masszázstechnikákat, amelyeket nálunk sajátított el, átgyakarolhatja újra EGY ALKALOMMAL, INGYEN. (Mi a 3. tanfolyami napot javasoljuk mert azon a napon már minden fogás leoktatásra kerül, illetve az előzőeket is átismételik.) De ha igénye van rá a frissítő masszázs tanfolyam teljes ismételt elvégzésére is adunk lehetőséget a mindenkor érvényes ár 50%-ért. Az ingyenes és kedvezményes ismétlő gyakorlás azokon a helyszíneken lehetséges, ahol az adott hónapban elindul a frissítő masszázs alaptanfolyam (aktuális tanfolyamok ). Fontos az is, hogy ismétlési igényét jelezze e-mailben, vagy a 70/330-4694-es telefonszámon.


Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármilyen oknál fogva a meghirdetett tanfolyam elmarad, vagy módosítás miatt az új időpontok nem felelnek meg Önnek, akkor a csekken, vagy átutalással előre befizetett tandíjat 3 munkanapon belül visszautaljuk az Ön által megadott számlaszámra. Azonban a tanfolyamaink többségére nem is kérünk előleget elég az első alkalommal a helyszínen fizetni!

 
< Előző   Következő >
Híreink
Facebook
facebook.jpg
    Vitalitás Iroda
Online ügyfélfogadás
skype.jpg
Skype: vitalitas-iroda

vitalitas_blog.jpg
Online felhasználók
Advertisement

A K C I Ó | Bezár

A VITALITÁS-IRODA KFT-t a végelszámolását követően
A Somogy Megyei Cégbíróság
2020.01.09.-i hatállyal törölte cégjegyzékből!