Aldactone
header image
Kezdőlap arrow Aktuális tanfolyamok
Aktuális tanfolyamok Nyomtatás E-mail

KEZDŐKNEK felül, továbbá végzett MASSZŐRÖKNEK alul olvashatja az aktualitásokat!

Kezdőknek induló őszi tanfolyamaink:

FONYÓD 2018. NOVEMBER

2018. első félévi akcióban minden olyan személy aki nálunk végezte el a frissítő masszázs alaptanfolyamunkat az ARC, a FRISSÍTŐ TALP masszázstechnikákat 5.-5.000.-Ft-al olcsóbban végezheti el, tehát technikánként 15.000.-Ft helyett 10.000.-Ft-ért. Aki nem az irodánknál szerzett masszőri végzettséget az egyszeri 5.000.-Ft kedvezményben részesül a két technika együttes választása esetén. 

Jelentkezés, és regisztráció:  Regisztrációs lap kitöltésével (felül a főlapon) ön kap egy részletes tájékoztatót az aktuális tanfolyamról, amelyre egy válasz emailban kell jelezni, hogy szeretne-e jelentkezni is a tanfolyamra vagy sem. Ha azt jelzi részünkre, hogy szeretne jönni, csak akkor vesszük véglegesnek a regisztrációját. Nálunk nem kell előre semmilyen összeget befizetni! Amennyiben 2 napon belül nem kap választ a regisztrációja után, kérem érdeklődjön telefonon a 70/330-4694.-es telefonszámon, illetve nézze meg a SPAM-ek ( kéretlen levelek ) mappát a postafiókjában. 

Ha nem tudjuk fogadni telefonhívását (mert éppen oktatunk vagy masszírozunk) akkor visszahívjuk a tevékenységünk befejeztével. Csak a külföldi számokat nem tudjuk visszahívni!  

A részletes információkról ( pl. mit kell hozni a tanfolyamra, fizetési feltételek stb.)  a tanfolyami tájékoztatóban olvashat, mely a kezdőoldalunkon található!
A fonyódi és keszthelyi tanfolyamokon lehetőség van résztvenni a tanfolyamot befejezően az Ingyenes "Sikeres masszőr receptje előadás" meghallgatására. Bővebben a Kezdőlapról elérhető Híreinknél olvashat az előadásról!

MASSZŐRÖKNEK ( kozmetikusoknak):
(Akik már rendelkeznek masszőr végzettséggel)

 Amennyiben nem találja a kiírt akciók között azt masszázstanfolyamot amelyet ön is szívesen megtanulna, akkor kérem, hogy egy regisztrációs lap kitöltésén vagy telefonon keresztül (70/330-4694) jelezze felénk igényét. A főlapról nyíló TOVÁBBI MASSZÁZSTÍPUSOK és WELLNESS MASSZÁZS címek alatt találhatja azokat a technikákat, amelyeket bizonyos feltételek teljesülése esetén le tudunk oktatni. ( létszámtól és a választott településtől függő)

Fonyódon, Székesfehérváron, kiscsoportos keretek között egyeztetett időpontokban rugalmasan szinte minden masszázs technikát elvégezhet. Az alaptanfolyamra épülő technikák többsége pár óra vagy 1-2 nap alatt, szintén intenzív gyakorlati tanfolyami keretek között elvégezhető, megtanulható. Természetesen mindegyikről tanúsítványt és jegyzetet adunk.

Nagyobb távolságról érkezéskor, illetve 3 vagy annál több tanfolyam elvégzése, más hallgatók beszervezése esetén, van lehetőség egyéni árajánlat kérésére is. (Ez az akciós tanfolyamokra, csomagokra már nem vonatkozik)

Baba-Kisgyermek és Kismama masszázs tanfolyam
 
Egy különleges masszázsokból álló tanfolyam indul Fonyódon a cégünk székhelyén a Magay u 2 szám alatt, 2018. december 01.-én 09.00 órától. A születéstől kb. 1 éves korig beszélhetünk baba masszázsról, majd 1 éves kortól kb. 14 éves korig kisgyermek masszázsról. Mivel 3 hónapos áldott állapot után már nem masszírozhatjuk a leendő anyukákat hasonfekve, részükre is különleges technikák kifejlesztése vált indokolttá. 

A három technika leginkább finom gyengéd simító fogásokból áll, ezért egy csomagban együtt végezhetők el összesen 20.000.-Ft-ért.  ( tartalmazza a jegyzetet és a tanúsítványt) Kismama masszázstechnikán ezen felül tartalmaz még olyan speciális fogásokat is melyek a vajúdás ideje alatt segítik a görcsök elviselését, továbbá a szülés után megjelent kinyúlt zacskós megereszkedett bőr eltüntetését gyorsítsák fel.
 
Jelentkezés menete: A honlapunkon lévő regisztrációs lap kitöltése után részletes tájékoztatót küldünk az ott megadott email címére. Ezután más teendője nincs mint vissza jelezni a részünkre, hogy a tájékoztatónkban megadott feltételek mellett részt szeretne-e venni a tanfolyamunkon vagy sem. A tanfolyam már 2 fő jelentkezése esetén is elindul. 

Babamasszázs

Szeretetteljes érintésre minden embernek szüksége van. Az élet első hónapjaiban a csecsemők számára különösen fontos a testi érintés. Jó hatással van a személyiségük fejlődésére, és a szeretet jeleként élik meg. Az a gyermek, akit ebben az időszakban gyakran érintenek vagy simogatnak meg, később jobb kommunikatív és kapcsolatteremtő készséggel rendelkezik majd.

Vizsgálatok bizonyítják, hogy a rendszeresen masszírozott csecsemők ritkábban sírnak, mint többi kortársuk. Nyitottabbak és barátságosabbak. A rendszeres masszírozás kedvezően hat a gyermek mozgásszervi fejlődésére is. Az alkalmazott fogástechnikák csoportjai: simítás (simogatás), körözgetés.

Kismama masszázs

A várandósság idején végzett masszázs lehetőséget ad a leendő anyukáknak a tökéletes ellazulásra, a sokukat gyötrő hát- és derékfájdalmak, valamint a stressz megszüntetésére.

Az ülő helyzetben végzett kímélő masszázs során körkörös, simító mozdulatok a jellemzőek, de a fájdalmak enyhítése érdekében a tarkót, a vállakat és a hátat masszírozzuk. A masszázst csak a terhesség harmadik hónapja után szabad alkalmazni. Célja: fáradtságérzet csökkentése, fájdalom csillapítása, stressz oldása

Kisgyermek masszázs

A gyermek fejlődése során elérkezik az az időszak, amikor a vele való testi kapcsolat erősen ritkul. A masszázs remek módszer arra, hogy megőrizzük a testi érintkezést. Azok a gyerekek is élvezni fogják az együttlétet, akik egyébként már nem igénylik a dédelgetést, és egy gyengéd érintés ösztönözheti őket arra, hogy megosszák velünk azokat a gondolataikat, gondjaikat, amelyekről egyébként nehezen tudnának beszélni. A masszázs főleg simító fogásokból áll, alkalmazása javasolt 1-14 éves korig, az idősebb gyermekeket már masszírozhatjuk a frissítő masszázsból ismert dörzsölő fogásokkal is. 

ALAKFORMÁLÓ CSOMAG
MÉREGTELENÍTŐ (NYIROK) KARCSÚSÍTÓ-ZSÍRÉGETŐ, ÉS CELLULITISZT KEZELŐ TANFOLYAM 

Ismét indul  az alakformáló, a cellulitiszt kezelő és a méregtelenítő (nyirok) masszázs tanfolyamunk más szóval az ALAKFORMÁLÓ CSOMAGUNK, mely egy egész napos programként kerül leoktatásra Fonyódon és Székesfehérváron, igény esetén más városokban is! ( 2-3 fő jelentkező esetén máshol is megtartható)

A következő tanfolyamunk helyem, ideje: Szervezés alatt, regisztrációs lap kitöltése után tájékoztatjuk a lehetőségekről.

A technikák teljes ára összesen 55.000.-Ft lenne ( Alakformáló 20.e.-Ft, a Cellulitiszt kezelő 20.000.-Ft, Méregtelenítő 15.000.-Ft ) mely a csomagban leoktatva mindössze 35.000.-Ft-ért megtanulható. Mindegyikről külön jegyzet és tanúsítvány kerül kiállításra. 

Ha valaki csak egyes elemét-elemeit szeretné elvégezni arra is van mód, ezen a napon technikánként 5.000.-Ft-al olcsóbban.

Ha tanfolyam helyére való utazás gondot okoz jelezze felénk, mert elképzelhető, hogy más résztvevő autójával megoldható lenne a helyszínre utaztatása.

Jelentkezés menete: A honlapunkon lévő regisztrációs lap kitöltése után részletes tájékoztatót küldünk az ott megadott email címére. Ezután más teendője nincs mint vissza jelezni a részünkre, hogy a tájékoztatónkban megadott feltételek mellett részt szeretne-e venni a tanfolyamunkon vagy sem. 

 Cellulitisz (narancsbőr) elleni masszázs

Az általunk oktatott technika egy komplex csomaggal látja el a leendő hallgatókat, melyben található: táplálkozási tanácsadás, speciális krémekkel történő masszázstechnika, fóliával történő tekercselési technika, és javasolt mozgásgyakorlat is. A technika kevésbé fájdalmas, mint a masszázs piacon oktatott egyéb zsírtörő eljárások. A masszázs a zsírszövetek gyors leépülését okozza, rendszeres használata néhány héten belül simává teszi a bőrt. (15-20 kezelés) A vérbőséget okozó krém hatására megindul a sejtek regenerálódása, valamint a gyorsabb salakanyag kiválasztás, amely segíti a zsírszövetek leépítését. Célja: Zsírszövetek leépítése, salakanyag-kiválasztás felgyorsítása

 Méregtelenítő masszázs

A technika lényege, hogy a szervezet immunrendszerére, és a szervek, szövetek között felhalmozódott méreganyagokra a nyirokpályákon keresztül hatunk. Ennek hatására a szervezetben lévő méreg és salakanyagok intenzívebben kiürülnek, és a szervezet védekezőképessége felerősödik. Alkalmazása minden egészséges ember számára prevenciós betegségmegelőző célból javallott, alakformáló, és cellulitisz kezelő technikák előtt bevezető kezelésként ajánljuk.

 Alakformáló masszázs

A masszázs során a fogyasztani kívánt testrészekbe dörzsöljük a krémet, majd különleges technikával, segédeszköz nélkül masszírozunk. Az eljárás lényege, hogy a kezünkkel azon fogyasztó gépek mozgását imitáljuk, melyek vibrációs, és rezegtető mozgást végeznek. A főbb területei: Far, csípő, comb, és has. A masszázsfogásokat speciális krémek használatával kombináljuk, melynek hatására csak a kezelt területen történik kerületcsökkenés, így elkerülhető főleg hölgyek esetében a fogyókúra idején fellépő probléma, hogy onnan is lefogynak, ahonnan nem szeretnének ( pl. mellek!) A masszázspiacon ezen két luxus masszázstechnikáért (fogyasztó, cellulitisz legkevesebb 4-6000.-Ft/alkalom összeget lehet elkérni, és minimum 10-15 alkalom szükségeltetik egy komplett kezeléshez! A masszázs hatására felgyorsul az anyagcsere, és csökken az étvágy. A masszázs során kerületcsökkenést érünk el, ami centiméterekben mérhető. Célja: A test energiaközpontjainak, anyagcseréjének felgyorsítása, harmonizálása.

 THAI TALP ÉS FEJMASSZÁZS

Egyre nagyobb az igény az un. keleti masszázs technikák iránt, és ezen képzésünkkel szeretnénk ezt az igényt kiszolgálni. A thai talp masszázs egy komplett talp, lábfej és lábszárkezelést jelent, melyet a nyugati ember is könnyen elsajátíthat. Mivel ennek időtartama az egy órát is meghaladhatja külön érdemes alkalmazni az egésztest masszázsától. A talpmasszázs technika mellé pluszként mint egy ajándékként tanítjuk a thai fejmasszázst is, mely elősegíti a relaxációt és az ellazulást. 

Maga a thai masszázs indiai ayurvedikus alapokból fejlődött ki, kifejlesztője Buddha orvosának tartott Shivago Komarpai (Jivaka Kumar Bhacca), akit Thaiföldön a mai napig nagy tisztelet övez. Külön érdekessége a technikának, hogy alkalmaz egy speciális eszközt, egy fa pálcát is. A Thai masszázs egyik alap filozófiája az, hogy elsősorban nem konkrét reflex vagy akupresszúrás pontokat masszíroz, hanem a komplett energiavonalakat, melyeket ők „sen”-eknek neveznek. A talpon ezt a két módszert ötvözzük. (pontok és energiavonalak)

A tanfolyam ideje, helyszíne: Fonyódon szervezés alatt, még jelentkezőket várunk!  Regisztrációs lap kitöltése után tájékoztatjuk a lehetőségekről! 

Fonyódon és Székesfehérváron időpont egyeztetés után rövid időn belül megtartható a tanfolyam ( létszám függő, de már 2 főtől megoldható, ezért érdeklődjön!)

Az ára: 24.000.-Ft, mely tartalmazza a jegyzetet, a tanúsítványt és a masszázspálcát is.

 Jelentkezés menete: A honlapunkon lévő regisztrációs lap kitöltése után részletes tájékoztatót küldünk az ott megadott email címére. Ezután más teendője nincs mint vissza jelezni a részünkre, hogy a tájékoztatónkban megadott feltételek mellett részt szeretne-e venni a tanfolyamunkon vagy sem.

 
Facebook
facebook.jpg
    Vitalitás Iroda
Online ügyfélfogadás
skype.jpg
Skype: vitalitas-iroda

vitalitas_blog.jpg
Advertisement