Aldactone
header image
Kezdőlap arrow Aktuális tanfolyamok
Aktuális tanfolyamok Nyomtatás E-mail

KEZDŐKNEK felül, továbbá végzett MASSZŐRÖKNEK alul olvashatja az aktualitásokat!

 2019. 03.01.-től a cégünk végelszámolása miatt, nem indul már kezdőknek tanfolyam! 

2019. első félévi akcióban minden olyan személy aki nálunk végezte el a frissítő masszázs alaptanfolyamunkat az ARC, a FRISSÍTŐ TALP masszázstechnikákat 5.-5.000.-Ft-al olcsóbban végezheti el, tehát technikánként 15.000.-Ft helyett 10.000.-Ft-ért. Aki nem az irodánknál szerzett masszőri végzettséget az egyszeri 5.000.-Ft kedvezményben részesül a két technika együttes választása esetén. 

Jelentkezés, és regisztráció:  Regisztrációs lap kitöltésével (felül a főlapon) ön kap egy részletes tájékoztatót az aktuális tanfolyamról, amelyre egy válasz emailban kell jelezni, hogy szeretne-e jelentkezni is a tanfolyamra vagy sem. Ha azt jelzi részünkre, hogy szeretne jönni, csak akkor vesszük véglegesnek a regisztrációját. Nálunk nem kell előre semmilyen összeget befizetni! Amennyiben 2 napon belül nem kap választ a regisztrációja után, kérem érdeklődjön telefonon a 70/330-4694.-es telefonszámon, illetve nézze meg a SPAM-ek ( kéretlen levelek ) mappát a postafiókjában. 

Ha nem tudjuk fogadni telefonhívását (mert éppen oktatunk vagy masszírozunk) akkor visszahívjuk a tevékenységünk befejeztével. Csak a külföldi számokat nem tudjuk visszahívni!  

A részletes információkról ( pl. mit kell hozni a tanfolyamra, fizetési feltételek stb.)  a tanfolyami tájékoztatóban olvashat, mely a kezdőoldalunkon található!

MASSZŐRÖKNEK ( kozmetikusoknak):
(Akik már rendelkeznek masszőr végzettséggel)

 Amennyiben nem találja a kiírt akciók között azt masszázstanfolyamot amelyet ön is szívesen megtanulna, akkor kérem, hogy egy regisztrációs lap kitöltésén vagy telefonon keresztül (70/330-4694) jelezze felénk igényét. A főlapról nyíló TOVÁBBI MASSZÁZSTÍPUSOK és WELLNESS MASSZÁZS címek alatt találhatja azokat a technikákat, amelyeket bizonyos feltételek teljesülése esetén le tudunk oktatni. ( létszámtól és a választott településtől függő)

Fonyódon, Székesfehérváron, kiscsoportos keretek között egyeztetett időpontokban rugalmasan szinte minden masszázs technikát elvégezhet. Az alaptanfolyamra épülő technikák többsége pár óra vagy 1-2 nap alatt, szintén intenzív gyakorlati tanfolyami keretek között elvégezhető, megtanulható. Természetesen mindegyikről tanúsítványt és jegyzetet adunk.

Nagyobb távolságról érkezéskor, illetve 3 vagy annál több tanfolyam elvégzése, más hallgatók beszervezése esetén, van lehetőség egyéni árajánlat kérésére is. (Ez az akciós tanfolyamokra, csomagokra már nem vonatkozik)

THAI BAMBUSZ MASSZÁZS TANFOLYAM

Egy különleges technikát oktatunk le és valószínűleg utoljára a cég megszűnte előtt, melyhez egy vagy két bambusz rudat használunk. Az eszköz haszálata különleges élményt nyújt, és ami a legfontosabb kíméli a kezünket. A technikát akár ruhán vagy lepedővel letakart testen is elvégezhetjük, de masszáuzs olajjal bekent testen is alkalmazható.

Tanfolyam helye és ideje: Szervezés alatt!

Ára: 15.000.-Ft, mely tartalmaz 1.db bambuszrudat is.

Tanfolyamra hozzon magával:  2.db nagyméretű törölközőt, és a masszázs végzettségét igazoló okiratát. 

Jelentkezés menete: A honlapunkon lévő regisztrációs lap kitöltése után részletes tájékoztatót küldünk az ott megadott email címére. Ezután más teendője nincs mint vissza jelezni a részünkre, hogy a tájékoztatónkban megadott feltételek mellett részt szeretne-e venni a tanfolyamunkon vagy sem. A tanfolyam már 2 fő jelentkezése esetén is elindul. 

 

Baba-Kisgyermek és Kismama masszázs tanfolyam
 
 A születéstől kb. 1 éves korig beszélhetünk baba masszázsról, majd 1 éves kortól kb. 14 éves korig kisgyermek masszázsról. Mivel 3 hónapos áldott állapot után már nem masszírozhatjuk a leendő anyukákat hasonfekve, részükre is különleges technikák kifejlesztése vált indokolttá. 

A három technika leginkább finom gyengéd simító fogásokból áll, ezért egy csomagban együtt végezhetők el összesen 20.000.-Ft-ért.  ( tartalmazza a jegyzetet és a tanúsítványt) Kismama masszázstechnikán ezen felül tartalmaz még olyan speciális fogásokat is melyek a vajúdás ideje alatt segítik a görcsök elviselését, továbbá a szülés után megjelent kinyúlt zacskós megereszkedett bőr eltüntetését gyorsítsák fel.
 
Tanfolyam helye és ideje: Székesfehérvár és Fonyód a két lehetséges helíyszín. Az ideje a jelentkezések alapján, az előzetes egyeztetések után dől el. 
 
Jelentkezés menete: A honlapunkon lévő regisztrációs lap kitöltése után részletes tájékoztatót küldünk az ott megadott email címére. Ezután más teendője nincs mint vissza jelezni a részünkre, hogy a tájékoztatónkban megadott feltételek mellett részt szeretne-e venni a tanfolyamunkon vagy sem. A tanfolyam már 2 fő jelentkezése esetén is elindul. 

Babamasszázs

Szeretetteljes érintésre minden embernek szüksége van. Az élet első hónapjaiban a csecsemők számára különösen fontos a testi érintés. Jó hatással van a személyiségük fejlődésére, és a szeretet jeleként élik meg. Az a gyermek, akit ebben az időszakban gyakran érintenek vagy simogatnak meg, később jobb kommunikatív és kapcsolatteremtő készséggel rendelkezik majd.

Vizsgálatok bizonyítják, hogy a rendszeresen masszírozott csecsemők ritkábban sírnak, mint többi kortársuk. Nyitottabbak és barátságosabbak. A rendszeres masszírozás kedvezően hat a gyermek mozgásszervi fejlődésére is. Az alkalmazott fogástechnikák csoportjai: simítás (simogatás), körözgetés.

Kismama masszázs

A várandósság idején végzett masszázs lehetőséget ad a leendő anyukáknak a tökéletes ellazulásra, a sokukat gyötrő hát- és derékfájdalmak, valamint a stressz megszüntetésére.

Az ülő helyzetben végzett kímélő masszázs során körkörös, simító mozdulatok a jellemzőek, de a fájdalmak enyhítése érdekében a tarkót, a vállakat és a hátat masszírozzuk. A masszázst csak a terhesség harmadik hónapja után szabad alkalmazni. Célja: fáradtságérzet csökkentése, fájdalom csillapítása, stressz oldása

Kisgyermek masszázs

A gyermek fejlődése során elérkezik az az időszak, amikor a vele való testi kapcsolat erősen ritkul. A masszázs remek módszer arra, hogy megőrizzük a testi érintkezést. Azok a gyerekek is élvezni fogják az együttlétet, akik egyébként már nem igénylik a dédelgetést, és egy gyengéd érintés ösztönözheti őket arra, hogy megosszák velünk azokat a gondolataikat, gondjaikat, amelyekről egyébként nehezen tudnának beszélni. A masszázs főleg simító fogásokból áll, alkalmazása javasolt 1-14 éves korig, az idősebb gyermekeket már masszírozhatjuk a frissítő masszázsból ismert dörzsölő fogásokkal is. 

ALAKFORMÁLÓ CSOMAG
MÉREGTELENÍTŐ (NYIROK) KARCSÚSÍTÓ-ZSÍRÉGETŐ, ÉS CELLULITISZT KEZELŐ TANFOLYAM 

Ismét indul  az alakformáló, a cellulitiszt kezelő és a méregtelenítő (nyirok) masszázs tanfolyamunk más szóval az ALAKFORMÁLÓ CSOMAGUNK, mely egy egész napos programként kerül leoktatásra Fonyódon és Székesfehérváron, igény esetén más városokban is! ( 2-3 fő jelentkező esetén máshol is megtartható)

A következő tanfolyamunk helyem, ideje: Szervezés alatt, regisztrációs lap kitöltése után tájékoztatjuk a lehetőségekről.

A technikák teljes ára összesen 55.000.-Ft lenne ( Alakformáló 20.e.-Ft, a Cellulitiszt kezelő 20.000.-Ft, Méregtelenítő 15.000.-Ft ) mely a csomagban leoktatva mindössze 35.000.-Ft-ért megtanulható. Mindegyikről külön jegyzet és tanúsítvány kerül kiállításra. 

Ha valaki csak egyes elemét-elemeit szeretné elvégezni arra is van mód, ezen a napon technikánként 5.000.-Ft-al olcsóbban.

Ha tanfolyam helyére való utazás gondot okoz jelezze felénk, mert elképzelhető, hogy más résztvevő autójával megoldható lenne a helyszínre utaztatása.

Jelentkezés menete: A honlapunkon lévő regisztrációs lap kitöltése után részletes tájékoztatót küldünk az ott megadott email címére. Ezután más teendője nincs mint vissza jelezni a részünkre, hogy a tájékoztatónkban megadott feltételek mellett részt szeretne-e venni a tanfolyamunkon vagy sem. 

 Cellulitisz (narancsbőr) elleni masszázs

Az általunk oktatott technika egy komplex csomaggal látja el a leendő hallgatókat, melyben található: táplálkozási tanácsadás, speciális krémekkel történő masszázstechnika, fóliával történő tekercselési technika, és javasolt mozgásgyakorlat is. A technika kevésbé fájdalmas, mint a masszázs piacon oktatott egyéb zsírtörő eljárások. A masszázs a zsírszövetek gyors leépülését okozza, rendszeres használata néhány héten belül simává teszi a bőrt. (15-20 kezelés) A vérbőséget okozó krém hatására megindul a sejtek regenerálódása, valamint a gyorsabb salakanyag kiválasztás, amely segíti a zsírszövetek leépítését. Célja: Zsírszövetek leépítése, salakanyag-kiválasztás felgyorsítása

 Méregtelenítő masszázs

A technika lényege, hogy a szervezet immunrendszerére, és a szervek, szövetek között felhalmozódott méreganyagokra a nyirokpályákon keresztül hatunk. Ennek hatására a szervezetben lévő méreg és salakanyagok intenzívebben kiürülnek, és a szervezet védekezőképessége felerősödik. Alkalmazása minden egészséges ember számára prevenciós betegségmegelőző célból javallott, alakformáló, és cellulitisz kezelő technikák előtt bevezető kezelésként ajánljuk.

 Alakformáló masszázs

A masszázs során a fogyasztani kívánt testrészekbe dörzsöljük a krémet, majd különleges technikával, segédeszköz nélkül masszírozunk. Az eljárás lényege, hogy a kezünkkel azon fogyasztó gépek mozgását imitáljuk, melyek vibrációs, és rezegtető mozgást végeznek. A főbb területei: Far, csípő, comb, és has. A masszázsfogásokat speciális krémek használatával kombináljuk, melynek hatására csak a kezelt területen történik kerületcsökkenés, így elkerülhető főleg hölgyek esetében a fogyókúra idején fellépő probléma, hogy onnan is lefogynak, ahonnan nem szeretnének ( pl. mellek!) A masszázspiacon ezen két luxus masszázstechnikáért (fogyasztó, cellulitisz legkevesebb 4-6000.-Ft/alkalom összeget lehet elkérni, és minimum 10-15 alkalom szükségeltetik egy komplett kezeléshez! A masszázs hatására felgyorsul az anyagcsere, és csökken az étvágy. A masszázs során kerületcsökkenést érünk el, ami centiméterekben mérhető. Célja: A test energiaközpontjainak, anyagcseréjének felgyorsítása, harmonizálása.

 THAI TALP ÉS FEJMASSZÁZS

Egyre nagyobb az igény az un. keleti masszázs technikák iránt, és ezen képzésünkkel szeretnénk ezt az igényt kiszolgálni. A thai talp masszázs egy komplett talp, lábfej és lábszárkezelést jelent, melyet a nyugati ember is könnyen elsajátíthat. Mivel ennek időtartama az egy órát is meghaladhatja külön érdemes alkalmazni az egésztest masszázsától. A talpmasszázs technika mellé pluszként mint egy ajándékként tanítjuk a thai fejmasszázst is, mely elősegíti a relaxációt és az ellazulást. 

Maga a thai masszázs indiai ayurvedikus alapokból fejlődött ki, kifejlesztője Buddha orvosának tartott Shivago Komarpai (Jivaka Kumar Bhacca), akit Thaiföldön a mai napig nagy tisztelet övez. Külön érdekessége a technikának, hogy alkalmaz egy speciális eszközt, egy fa pálcát is. A Thai masszázs egyik alap filozófiája az, hogy elsősorban nem konkrét reflex vagy akupresszúrás pontokat masszíroz, hanem a komplett energiavonalakat, melyeket ők „sen”-eknek neveznek. A talpon ezt a két módszert ötvözzük. (pontok és energiavonalak)

A tanfolyam ideje, helyszíne: Fonyódon szervezés alatt, még jelentkezőket várunk!  Regisztrációs lap kitöltése után tájékoztatjuk a lehetőségekről! 

Fonyódon és Székesfehérváron időpont egyeztetés után rövid időn belül megtartható a tanfolyam ( létszám függő, de már 2 főtől megoldható, ezért érdeklődjön!)

Az ára: 24.000.-Ft, mely tartalmazza a jegyzetet, a tanúsítványt és a masszázspálcát is.

 Jelentkezés menete: A honlapunkon lévő regisztrációs lap kitöltése után részletes tájékoztatót küldünk az ott megadott email címére. Ezután más teendője nincs mint vissza jelezni a részünkre, hogy a tájékoztatónkban megadott feltételek mellett részt szeretne-e venni a tanfolyamunkon vagy sem.

 
Facebook
facebook.jpg
    Vitalitás Iroda
Online ügyfélfogadás
skype.jpg
Skype: vitalitas-iroda

vitalitas_blog.jpg
Advertisement