Aldactone
header image
Kezdőlap arrow Termékek
Termékek Nyomtatás E-mail

A Vitalitás-Iroda Kft. belépett a BEMER-készülékek forgalmazói közé.

 Mi az a BEMER?

A BEMER a Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció rövidítése. Ez egy elismert orvostechnikai eszköz, amely a mágnesesség elvén működik.

Mi a BEMER működési elve?

A szervezetben történő valamennyi folyamathoz energiára van szükség. Ennek hiányában az önszabályzó és öngyógyító mechanizmusok nem működnek megfelelően, s ezért csökken az ember teljesítménye, regeneráló képessége és kialakulnak a betegségek. Hozzájárulhat még ehhez a mozgáshiány, a stressz, felületes és gyors légzés, alultápláltság, fokozódó környezetszennyezés.

Ezen kíván segíteni a BEMER terápiás rendszer, amely napjainkban vitathatatlanul éllovas szerepet tölt be az orvosi és klinikai gyakorlatban használt elektromágneses mezőterápiák között csakúgy, mint a rehabilitációban, az élsportban és az otthoni gyógyításban, ideértve a megelőző, és a hagyományosan alkalmazott orvosi kezelési eljárásokat is.

Mik a terápia hatásai?

A terápia alkalmazásának biztos következménye a vérkeringés javulása, amelynek révén a sejtek több oxigént és tápanyagot kapnak.

Mi a BEMER alkalmazási területe?

A BEMER 3000 orvosi műszerekkel végzett terápiát több, mint 36 országban számos rovos, természetgyógyász, sportoló, gyógytornász használja nagy megelégedettséggel, az egyszerű kezelhetősége révén pedig az otthonokba is bekerült.

A pulzáló elektromágneses BEMER mezőkkel a legkülönbözőbb felhasználási területeken lehet jó eredményeket elérni:

degeneratív panaszok
csontváz elváltozások
sportsérülések és izomhúzódások
csont- és sebgyógyítás
általános regeneráció
vérellátási zavarok-
trombózis megelőzés
asztma
migrén
potenciazavarok
fájdalomkezelés
reuma, arthrosis, arthritis
keringési- és anyagcsere-zavarok
vérnyomás problémák
zsíranyagcsere-szabályozás

Hol lehet bővebb tájékoztatást kapni?

A készülék bemutatását orvostechnikai eszköz forgalmazók végzik, megfelelő létszámú csoportok számára. Helyszínek: (megfelelő létszám esetén, előzetes egyeztetést követően) Budapest, Zalaegerszeg, Fonyód. További információk a: http://www.bemer3000.hu/ oldalon találhatók.

 

logo.jpg
 
Facebook
facebook.jpg
    Vitalitás Iroda
Online ügyfélfogadás
skype.jpg
Skype: vitalitas-iroda

vitalitas_blog.jpg
Advertisement