Aldactone
header image
Kezdőlap
Levelek
MÉva Nyomtatás E-mail

Kedves Vitalitás-Iroda!

2012. márciusában végeztem a frissítő és talpmasszázs tanfolyamot Salgótarjánban.

Két év telt el azóta: kialakult egy vendégköröm és lassan, de folyamatosan bővül. Már a második városi egészségnapra hívtak meg, de ezen kívül más egészséggel kapcsolatos "kitelepülős" rendezvényen is volt alkalmam bemutatkozni. Ezeken az alkalmakon sok dícséretet és szeretetet kapok a kezelésre jelentkezőktől. A tanulást nem hagytam abba, igaz újabb tanfolyamon még nem voltam, de sok tankönyvet megvettem és szorgalmasan olvasgatok, mert fejlődni kell!! Láttam, hogy ebben a hónapban ismét itt lesztek a városunkban: sikeres tanfolyamot, jó egészséget kívánok az egész csapatnak!
M. Éva

 
Szöszi Nyomtatás E-mail

Szia!

Szöszi vagyok Győrből. Csak azt szeretném megírni Neked, hogy KÖSZÖNÖM, és hálás vagyok azért, hogy megtanulhattam a masszázs szépségeit. Elmondani nem tudom mennyire szeretem csinálni. Azt hiszem megtaláltam önmagam, és belsőm nyugalmát, egyensúlyát. Szerencsére nagyon jól működnek a dolgok.

Tovább...
 
Szeretettel köszöntöm... Nyomtatás E-mail

"Szeretettel koszontom ceguk munkatarsait, ezuton szeretnek gratulalni munkajukhoz es elert sikereikhez! En 2006 tavaszan vegeztem el a frissito masszor kepzesuket.
A masszazsban megtalaltam mindazon dolgok szeles skalajat, ami erdekel, amivel szivesen foglalkozom: az emberi test egeszsegenek fenntartasatol-helyreallitasatol kezdve az onismeret bovitesen at a lelki harmonia megtalalasaig.

Tovább...
 
Facebook
facebook.jpg
    Vitalitás Iroda
Online ügyfélfogadás
skype.jpg
Skype: vitalitas-iroda

vitalitas_blog.jpg
Advertisement