Aldactone
header image
Kezdőlap
Különleges masszázsok Nyomtatás E-mail
wellnesscsomag1.jpg

 

 

 


Különleges, kihívó masszázsok és technikák.

 

Szeretne különleges masszázsfajtákkal kedveskedni vendégeinek? Három, kevesek által ismert wellness technikát tanulhat, amelyek alkalmazásával tovább növelheti bevételeit:

Különleges Wellness Technikák
I-es Csomag 

Helyszín: Szervezés alatt!

Időpont: Jelenleg szervezés alatt vannak!

Kérem töltsön ki jelentkezési lapot és a megfelelő számú jelentkező esetén megszervezzük!

Ár: A csomag ára 35.000.-Ft (tartalmazza az áfá-t, jegyzet árát, eszköz- és anyaghasználatot) A masszázsok külön-külön is elvégezhetők, ebben az esetben az ár 15.000.-Ft/db.

 Feltétel: Kozmetikus, vagy masszőr (frissítő, gyógy) végzettség. A végzettségről szóló okiratot be kell mutatni az oktatónak.

Jelentkezés: E-mailben (jelentkezési lap kitöltésével), vagy a 70/330-4694 telefonszámon. Kérem, hogy jelezze felénk, hogy melyik helyszínen tudja elvégezni a tanfolyamot. Ha a megfelelő látszámú jelentkező regisztrál kiértesítjük a jelentkezési lapokat beküldőket.

A masszázsfajták rövid leírása:

Lélek masszázs

A lélek massszázs az Ayurvédikus szemléletmódot követő masszázstechnika, mely mély, simító mozdulat- sorozattal elringatja a testet-lelket, így utaztatja a lelket egy másik síkra, ahol könnyed és harmonikus kiegyenlítődés történik a test vata, kapha, és pitta minőségei között.

Thai bambusz masszázs

A thai bambusz masszázs a kényeztető wellness masszázsok egyik technikája. A masszázshoz egy bambuszhengert használunk, melynek segítségével különleges hatást váltunk ki. A kezelést masszázságyon, akár lepedővel letakart testen, vagy illatos olaj használatával végezzük egy meghatározott sorrendben.

Wellness mézmasszázs

A masszázsfajta a hagyományos tibeti méz masszázson alapul, de annak egy könnyített, és egész testre kiterjedő, jó közérzetet és ellazulást elősegítő változata. Hatásaiban hasonlóan kifejti salaktalanító, immunrendszer erősítő, keringés javító elveit. A masszázstechnika során a méz hatóanyagai mélyebbre jutnak be a bőrbe, így a salakanyagokat kiszívja, illetve a keringésen keresztül távolítja el a szervezetből.

 

 
< Előző   Következő >
Híreink
Facebook
facebook.jpg
    Vitalitás Iroda
Online ügyfélfogadás
skype.jpg
Skype: vitalitas-iroda

vitalitas_blog.jpg
Online felhasználók
Advertisement

A K C I Ó | Bezár

A VITALITÁS-IRODA KFT-t a végelszámolását követően
A Somogy Megyei Cégbíróság
2020.01.09.-i hatállyal törölte cégjegyzékből!