Aldactone
header image
Kezdőlap
Tanfolyami tájékoztató Nyomtatás E-mail

masszazs_tajekoztato.jpg

  

Frissítő
masszázs
tanfolyam

tájékoztatója ( KEZDŐKNEK)

Jelentkezési feltételek

Időtartam

Alkalmazhatóság

Oktatóink 

Vizsga, végzettség

Tanfolyam díja

Kedvezmények

Szükséges kellékek

Aktuális helyszínek

Jelentkezési lap

 

Jelentkezési feltételek:

Az előadásokon nincsenek szaktantárgyi követelmények, és nem érettségi köteles. A megismertetésre kerülő masszázsfogások a svéd masszázson alapulnak. A képzésen való részvétel feltétele: általános iskolai végzettség. Az erről szóló bizonyítvány utolsó oldalának fénymásolatát (ahol az szerepel, hogy az ált. isk. tanulmányait  xy. befejezte) kérjük vigye magával az első alkalommal, illetve elfogadunk magasabb iskolai végzettségről szóló bizonyítvány másolatot is.

Időtartama:

A tanfolyam intenzív gyakorlati alapú képzés, amely összesen 20 órás (egy hónapban 4 nap, alkalmanként 5 óra). Tanfolyamainkat általában hétvégén tartjuk, bizonyos településeken viszont csak hétköznap tudjuk megoldani. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a tanfolyam nagy mértékben alapoz az otthoni gyakorlásra is, mely nélkül nem elegendő a 4 alkalom. A tanfolyami napokon átadott anyagot a következő alkalomra be kell gyakorolni.

Alkalmazhatósága:

Frissítő masszázst szolgáltatni csak egészséges embernek lehet, minden olyan helyen gyakorolható, amely rendelkezik ÁNTSZ engedéllyel, és nem követelmény a gyógymasszőri végzettség, illetve a masszőr rendelkezik vállalkozói igazolvánnyal. (pl. masszázsszalon, szálloda, hotel, panzió, szépségszalon, wellness központok, kozmetikai szalon, fitnesz klubok, fürdőhelyek stb.)

Miben különbözik ez a frissítő masszázs tanfolyam más iskolák által tartott tanfolyamoktól?

Ez a tanfolyam mint általában a többi cég által tartott is, a svéd masszázs fogásokra épülő masszázsmenetet oktat. Azonban nem oktatjuk le az teljes ismert svéd masszázs alaptechnikákat, hisz egy gyógymasszőr sem alkalmazza vendégeinél az összes tanult fogását. E helyett masszőrök többsége alkalmaz egy általános „forgatókönyvet” más néven masszázsmenetet, melytől egyénenként és alkalmanként a tapasztalt probléma, illetve a vendég igénye alapján eltér. Azt kiegészíti, illetve fogásokat kihagy belőle.

Az oktatott masszázsmenetet több tapasztalt gyógymasszőr közreműködésével úgy dolgoztuk ki, hogy a tenyérre és az ujjakra a kézre irányuló terhelés eloszoljon, így több ideig tud a masszőr dolgozni. Továbbá olyan fogásokat alkalmazunk, melyeket a masszőr a teljes testsúlyával, és nem izommunkájával végezhet anélkül, hogy megfájdulna a keze. Ezzel a technikával akár egy 50 kg-os nő is tud olyan erőkifejtés kifejteni, mellyel az erős fizikumú nagydarab férfi is elégedett lehet.

Masszázsmenetünk hatékonyságát igazolja, hogy az általunk végzett tanítványok Magyarország ismert szállodáin felül Európa (UNIO) szinte minden országában, az USA-ban, világjáró luxus hajókon, stb. dolgozhatnak. ( lásd: hallgatóink levelei linknél) 

 Oktatóink:

Az oktatóink főállásban legalább 10-15 éve masszíroznak folyamatosan, és gyógymasszőri és/vagy természetgyógyász képességgel rendelkezik, és mindegyikük 50 év feletti korosztályt képvisel. Elvünk az, hogy a csak sokéves szakmai gyakorlattal rendelkező oktató tudja átadni a lényeget, és a szakmai fortélyokat. 

Vizsga, végzettség:

A tanfolyam végén általában az utolsó tanfolyami napon írásos beszámoló formájában, valamint gyakorlatban is bizonyítania kell a résztvevőnek, hogy tudja és ismeri az alkalmazott fogásokat, a frissítő masszázs lényegét, alkalmazhatóságát. Sikeres vizsga után kerülhet sor a tanúsítvány* átadására a helyszínen. (Nyomdai minőségű, műbőr bevonatú, duplafedelű, aranybetűkkel nyomott). Az általunk kibocsátott tanúsítványra az ország bármelyik okmányirodája vállalkozói igazolványt állít ki, és eddig minden országban elfogadták! (4 nyelvű)

*  a 2001.évi CCIV tv. 51. §. alapján (4) Oklevél kiállítására csak az e törvény hatálya alá tartozó felsőoktatási intézmény jogosult. Az oklevél megnevezést csak a felsőoktatási intézmények által e törvény alapján kiállított szakképzettséget és – a felsőoktatási szakképzés és a szakirányú továbbképzés kivételével – felsőfokú végzettségi szintet, doktori fokozatot igazoló okiratra lehet használni.

 

 

Tanfolyam díja:

 2019 évben az első félévben is akciós marad az alaptanfolyam ára 35.000.-Ft a 45.000.-Ft helyett!

  2019. első félévi akcióban minden olyan személy aki nálunk végezte el a frissítő masszázs alaptanfolyamunkat az ARC, a FRISSÍTŐ TALP masszázstechnikákat 5.-5.000.-Ft-al olcsóbban végezheti el, tehát technikánként 15.000.-Ft helyett 10.000.-Ft-ért. Aki nem az irodánknál szerzett masszőri végzettséget az egyszeri 5.000.-Ft kedvezményben részesül a két technika együttes választása esetén

  A tanfolyamon szükséges kellékek:

  •  1 db strandszivacs, (polifoam) amellyel átalakítjuk a padot, asztalt masszázsággyá. (Ahol masszázságyakon gyakorlunk nem kell! pl. kiscsoportos masszázsszalonokban végzett tanfolyamoknál Fonyód, Keszthely, Siófok, stb.) 
  • Célszerű tollat, papucsot hozni, és kényelmes ruházatban jönni.
  • 2 db vastag, nagyméretű törölköző
  • Fürdőnadrág/bikini, ha a fehérneműre történő levetkőzés problémát jelent, mivel a résztvevők egymáson gyakorolnak. Levetkőzni azonban nem kötelező, de a tökéletesebb elsajátítás miatt ajánlott. A férfiaknál a boxer alsó, illetve hölgyeknél a francia típusú fehérnemű kerülendő. (A fenék masszázsa miatt, ezekben nem lehet hozzáférni!)
  • Bármiféle masszázskrémet vagy masszázsolajat
  •  A képzésen való részvétel feltétele: általános iskolai végzettség. Az erről szóló bizonyítvány utolsó oldalának fénymásolatát kérjük vigye magával az első alkalommal. Magasabb iskolai végzettségről szóló bizonyítványt, oklevél másolatot is elfogadunk. Fénymásolni a helyszíneken nem tudunk, ezért kérjük, hogy az iskolai végzettségről fénymásolatot hozzon és ne a bizonyítványt. A bemutatása nem elegendő!
  • A helyszíneink többségén nincs lehetőség élelmiszert vásárolni, és az intenzív képzés miatt ( általában napi 5 óra) nagyobb szüneteket sem tudunk tartani (pl. ebédszünet) ezért gyorsan és egyszerűen elfogyasztható élelmiszert, és italt hozzon magával (pl. szedvicset, teát, kávét, stb.)

Aktuális helyszínek

Frissítő masszázs alaptanfolyamok kezdőknek (Svéd-masszázs alapú):

Kezdőknek induló tanfolyamaink:

2019. 03.01.-től már nem indul kezdőknek tanfolyamunk! 

  A siófoki, fonyódi és keszthelyi tanfolyamokon lehetőség van résztvenni a tanfolyamot befejezően az Ingyenes "Sikeres masszőr receptje előadás" meghallgatására. Bővebben a Híreinknél olvashat az előadásról!

 (A regisztrációs lap kitöltése csak előzetes tájékoztató anyag megküldését jelenti!) Ha nem tudjuk fogadni telefonhívását (mert éppen oktatunk vagy masszírozunk) akkor visszahívjuk a tevékenységünk befejeztével. Csak a külföldi számokat nem tudjuk visszahívni!  

  Az aktuális akciókat mely a végzett masszőrökre vonatkoznak, a főoldalunkon az aktuális tanfolyamok link alatt olvashatja el!

Regisztrációs/Jelentkezési lap kitöltésének feltétele: minimum 8 általános iskolai végzettség megléte, valamint a jelentkező nem állhat orvosi és gyógykezelés alatt  (fertőző betegség, fertőző bőrbetegség, pszichiátriai kezelés, stb.).

Jelentkezés

 

 
< Előző   Következő >
Híreink
Facebook
facebook.jpg
    Vitalitás Iroda
Online ügyfélfogadás
skype.jpg
Skype: vitalitas-iroda

vitalitas_blog.jpg
Online felhasználók
Advertisement

A K C I Ó | Bezár

A VITALITÁS-IRODA KFT-t a végelszámolását követően
A Somogy Megyei Cégbíróság
2020.01.09.-i hatállyal törölte cégjegyzékből!